Geweldig genoten van begin tot eind.
Gert en Sofia

Wat een unieke en geweldige week. Het beeldhouwen en het uitzicht was bijzonder. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet, hoe minder je denkt.
Oszy

Wat een fijne week! Supergezellige groep en heerlijk relaxed hakken, raspen, vijlen. Een wam en creatief bad.
Henriëtte

Alles liep op rolletjes en was prima georganiseerd. Goede aanwijzingen, perfecte locatie en sfeer zorgden voor een memorabele week.
Paul

Meer aanbevelingen lezen:

Binnen no-time had Hester ons aan het werk. Altijd op het juiste moment had ze de goeie tips.
Hannah

Verdorie, albast is mij de baas. Fijn gehakt en veel geleerd. Hester die verbindt en de vrijheid bewaakt. Prima week.
Liedeke

Het beeldhouwen was een feest. Hester liet je zien wat je het beste kon doen met de steen. Ze was er wanneer je haar nodig had.
Lucette

Albast is wispelturig, maar Hester is vastberaden om ons tot ware kunstenaars om te vormen. We hadden een fantastische week. Mille grazie.
Ton

Wat een fantastische week! Mooi weer, prachtige omgeving, deskundige begeleiding en hele goede verzorging van de inwendige mens. Ik heb enorm genoten van alles en mijn steen zal heel veel mooie herinneringen oproepen.
Lorelei

Ik heb kennis gemaakt met het beeldhouwen en dat is supergoed bevallen. Hester bedankt.
Gerry

Aan het einde van een week hard werken, kijk ik voldaan terug. Mijn steen heeft vormen aangenomen die ik niet kon vermoeden. Mijn nieuwe hobby.
Jacques

Een zalige plek met enthousiaste beeldhouwers onder inspirerende leiding. Dank voor deze ervaring van “dolce va niente”.
Kees

Super fijne week gehad! Erg mooie omgeving en uitzicht. Mooi om te zien hoe snel een groep zich vormt, doordat we dezelfde passie delen. Ook de begeleiding van Hester was prettig.
Ariënne

Wat een fijne setting hier. En het bezoek aan de groeve en de werkplaats. Fijn met albast gewerkt. Bedankt voor alles.
Joleen

Bij de keuze van de steen is het geheim van albast nog niet te zien: Een doorschijnend effect bij zonlicht! Prachtig. De rustige en professionele hulp van Hester was voor mij een prima gids. Dank.
Elly

Onverwacht een fantastische week beeldhouwen in Toscane. Rust, leuke groep, lekker borrelen. Een fantastische beleving om je in onder te laten dompelen.
Johanna

In weelde en rust samen beeldhouwen, geweldig!
Nelleke

Gezellige week, zelfs voor mij als partner van een beeldhouwer. Samen koffie drinken, borrelen en eten. Niks moet, alles mag. Ook gegolfd in Colle Val d’Elsa. ’t Is heerlijk geweest.
Jos

Een inspirerende omgeving en fijne begeleiding zorgden ervoor dat ik een prachtig beeld mee naar huis kon nemen. Hester dank je voor de fijne week.
Erica

Zon, heuvels, albast! Wat een geweldige ervaring. Om nooit te vergeten.
Thea

De sfeer in de groep en tijdens de lessen was fantastisch.
Han & Elena

In weelde en rust samen beeldhouwen, geweldig!
Nelleke

Ontspannen week met beeldhouwen. Ook lekker gegeten en geborreld met de groep. Top.
Marjan

Reizen en kosten

Je kunt per vliegtuig naar Pisa reizen en daar een auto huren. Of met de auto of de trein naar Italië gaan. Uiteraard kan ik je over de reis adviseren. De kosten van de beeldhouwcursus bedragen € 495,00 per week en voor een eventueel meereizende (niet aan het beeldhouwen deelnemende) partner € 137,50.

In deze prijs is inbegrepen, koffie en thee tijdens de cursus, een welkomstmaaltijd op zaterdag, ontbijt op zondagmorgen, een gezamenlijk familiediner met de Italiaanse familie.

De huur van de vakantiewoningen varieert van € 553,00 tot € 651,00 per week (prijspeil 2023). Een aantal van de woningen heeft 2 slaapkamers en kan dus door 2 tot 4 personen gedeeld worden.

Je kunt meer informatie krijgen door mij te bellen of te mailen. Ook kun je je aanmelden met het inschrijfformulier. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

Beeldhouwen in Toscane is onderdeel van